perjantai 25. huhtikuuta 2014

Päivitys Loki-cossista



Totta tosiaan Traconhan on tulossa ja sinne tarkoitus ryhmäcosseilla perhe Odinia. Minulla oli alkuperäinen suunnitelma tehdä Loki-cossi itse, mutta en ole niin taitava. Sitten olin saamassa ompelu apua, mutta koska elämä, niin en saanut.


Olin jo valmis luovuttamaan ja menemään sitten jätesäkki päällä Traconiin kunnes käytin sen 5 minuuttia ajatteluun. Koska en kisaa ja koska minulla ei ole mitenkään suuri tarve kehittyä ompelijana, niin aina voi tilata puvun.


Laskeskelin budjektia ja totesin että itse tehtynä tai customtilattuna, hinta ei monella kympillä tulisi eroamaan. Joten tilaan siis puvun. Sitä on sitten helppo muokata itselleen sopivaksi, jos siltä tuntuu. Suojat teen itse edelleen ja varmaan teen myös itselleni Tesseracin, eli sen sinisen kuution.


En luovuta!! Loki tulee Traconiin muodossa tai toisessa. Haluan paljon nahkaa (tai tekonahkaa) päälleni ja näyttää tyylikkäältä.


Pitääs laittaa siis ensi kuussa tilaus menemään, jotta ulkomailta tulee puku sitten perille asti. Jos onni käy, niin tulee jo aikaisempaan coniin (Ropecon mahdollisesti), mutta jos puku ei saavu niin sitten Traconiin. Nyt olisi tilattava myös kunnon binderi, kosk nykyiset ovat surkeita ja venähtäneitä. Kaikkea sitä tämän harrastuksen takia tulee tehtyä....





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti