torstai 9. lokakuuta 2014

Suunnitelmia vuodelle 2015

Ja mitäs sitä ensi vuodeksi? Traconissa ideat lenteli ihan huimasti ja tuli mieletön kasa cossi-ideoita ensi vuodelle/tuleville vuosille.

Seuraava coni taitaa olla ensi vuonna Frostbite. Sinne on jo cossit valittu eli


FrostLoki on nyt pakko tehdä. Piti tehdä jo aikasemmin ne maskit, mutta nyt toteutan ne. Univormun kanssa maskit tulee olemaan vaaralliset (koska sininen maali). Mutta minulla on idea sitä varten myös.


Traconissa itkeskelin että miksi en ollut ottanut Potter-cosseja. Joten päätin että nyt voisin Frostissa leikkiä nuorta Severusta. Mullahan olisi valmis puku jo, mutta halusin vain päteä lisää, joten päätin hommata uuden krakan, huivin, villapaidan... Joten varmaan koko cossi uudestaan.

Kaksi cossia saa riittää. Tulen sitten perjantaina normaaleilla vaatteilla tai jollain simppelillä puvulla.

Mitäs muuta ensi vuodelle?


Arvatkaa kumpi? Kyllä, ne takana olevat tytöt. Kaverin kanssa pohdittiin ryhmäcossia tanssitytöistä, joten kimppakivaa! Minusta puku on niin ihanan simppeli ja jenkkihulluna ei haittaa yhtään jenkkimekko kaapissa. Alustavasti juttelin kaverin kanssa ompelusta. Johonkin kesäconiin puvun laitan, koska jäätyminen ei ole kivaa.


Nuuskis on ehkällä. Joskus muinoin cossasin Nuuskamuiskusta huonolla menestyksellä. Olisiko ollut niitä ensimmäisiä cossejani, jossa yritin olla tietty hahmo. Vaikea muistaa, kun vuodesta 2004 asti olen coneissa käynyt enemmän tai vähemmän cossaten.


Koska Tohtoreita löytyy coneista, niin haaveena olisi olla Amy Pond jossain. Ehkä ensi Traconissa. Ja kissogramina. Haasteena on löytää taktisetliivit, koska nuo kyseiset löytyy vaan brittipoliisien kaupasta hyvällä hinnalla, joten joudun ehkä vähän muokata. Toisaalta myös yöpaita-Amy olisi hauska. Mutta Amy Pond ehdottomasti.


Ja maskeeraushaasteeni. Weeping Angel Doctor Whosta. Tämä ei välttämättä ensi vuodelle kerkeä, koska tekemistä riittää. Voi olla että keksin toisen otuksen sarjasta, mutta tällä hetkellä Weeping angel on ykkösenä.

Huoh! Tällästä suunnitelmaa. Katsoo miten onnistun näissä suunnitelmissa. Onkos teillä jo suunnitelmia ensi vuoden coneihin?



4 kommenttia:

  1. Olin jo eka sillee "JEE KAPU!" mut sit äh :'DD noeeei, tytytki o iha kivoi.

    Mä taijan jättää välistä sen conin mihi tulee weeping angel, tai ainaki pidän hyvän etäisyyden susta! xD se jakso oli ihan kamala! (yks niitä harvoja tohtori jaksoja joita oon toistaseks ees nähny)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kapu ei ole ihan mun tyylinen cossi (en ole uljaan ja sankarillisen näköinen). Tytöt sopii paremmin :D

      Ajattelin vaan aiheuttaa kakkahalvauksia kaikille siinä conissa. Seistä nurkassa kädet kasvoilla ja sitten pelästytellä vähän liikkumalla. Että tervetuloa tervehtimään :D

      Poista
  2. Itekki teen johonki coniin (mahdollisesti ens vuoden traconiin) weeping angel cossin ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä enkelit kohtaavat, mutta pitää muistaa olla katsomatta toisiaan silmiin. Muuten jää matka siihen

      Poista