tiistai 3. maaliskuuta 2015

Frostbite

Hupsis ja Frostista on jo aikaa. No larpin järkkääminen, työt, ropettaminen ja laiskuus on ihan vieneet multa ajan. Mutta nyt pientä yleissepustusta ja sitten tulevilla viikoilla photoshootti kuvia.

Perjantaina tuli purjehdittua Lahteen ja ensimmäisenä kävin noutamassa badgen. Olin vähän pihalla miten homma hoituu, mutta onneksi sain kaverilta opastusta (eli seurasin vaan perässä).


Tykkäsin kovin tästä plakaatista ja oli todella kätevä. Pelkäsin kyllä kadottavani sen, mutta en siinä onneksi onnistunut. Myös ruokaliput lämmitti sydäntä, joten ihan mielellään sitä oli työläisenä.





Koska huonetoverin kanssa oltiin poikki ja piti juosta vielä kaupoissa ostamassa viime hetken proppiostoksia, ja jotain ruokaakin piti saada, niin perjantai meni lopulta hotellin lähettyvillä.

Lauantaina sitten matkattiin hitaasti, mutta varmasti kohti conipaikkaa. Barbeina oli ihan mielettömän hauskaa hillua. 



Otettiin ihan hulluna selfieitä, käytiin photoshoottaamassa ja pidettiin tyhmän hauskaa. Eihän meitä ihan heti tajuttu, mutta kun ilmoitettiin mitä cossataan, niin tajuttiin kyllä. Käytiin vielä ostamassa elukkakorvat ja oltiin ihan ultimaattisen söpöjä. Kisat oli pakko käydä katsomassa ja olin ihan suu ympyrällä koko ajan. Hitto mitä esityksiä ja vauh mitä pukuja. Ihan mieletöntä. Sitä ihan alkoi itseä kuumottaa mennä tekemään jonkinlainen esitys, mutta ei nyt vähään aikaan kuitenkaan.

Vanhat ei jaksa pitkään, joten mentiin sitten hotellille hyvissä ajoin, kun aamulla piti olla jo klo 10 puhumassa omia juttuja.

Hotellin aamupalat <3

Sunnuntaina pääsin sitten pitämään esitykseni. Klo 10 oli aika raskas vetäistä sunnuntaina, mutta ehkäpä onnistuin siinä ihan ok. Kuuntelijat oli mielettömän ihania ja kivoja. Sankareista oli kiva puhella sen 75 minuuttia, ja olisin voinut jatkaa enemmänkin. Kyllä tuli sellainen fiilis että voisin enemmänkin käydä pitämässä noita puheohjelmia tulevissa coneissa. Traconiin ostin kyllä jo lipun, mutta Ropeconiin on jo ohjelmatarjous laitettu menemään.

Karaoooooke!

Mutta miltä Frosti tuntui tänä vuonna? Tykkäsin kovin. Nyt huomasi miten k-18 lätkä vaikutti osallistujiin ja tunnelma oli oikein antoisa. Näin muutamia tuttavia kokeilemassa coneilua, koska heistä tuntui että nyt uskalsi käydä (ja liput eivät loppuneen sekunnissa). Oli leppoisaa ja ihmiset kävivät kuuntelemassa ihan mielellään ohjelmia. Hengailua oli, mutta se ei haitannut. Myös cossien määrä huimasi päätä ja ne oli aivan mielettömiä. Oli ihanaa nähdä myös vanhempaa porukkaa pyörimässä paikan päällä.

Eli viime vuoteen 80 % nousu. Ehdottomasti parempi ja leimansa arvoinen tapahtuma.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti