maanantai 24. elokuuta 2015

Ropecon

No peppu ja pylly kun olen ollut hidas tän kanssa. Kesä ja elämä olleet taas sellaisia ettei ole oikein jaksanut istahtaa ja postailla. Olen yrittänyt herättää tube-kanavaa eloon, mutta vasta yhden postauksen verran. Mun videonmuokkausohjelma kaatuilee vähän väliä ja ääni katoaa, niin muokkaus on yhtä helvettiä...

Mutta joo. Aiheeseen. Ropecon 2015. Oli hirvittävän haikea ja aivan liian aikaisin. Jotenkin meni koko kesä sekaisin, kun jo toukokuussa tuli hilluttua koko viikonloppu Dipolissa. Yli 10 vuotta siellä tepastelin heinäkuussa viettämässä niitä lämpimiä kesäpäiviä ja norkoilemassa nurtsilla. Ja nyt ne sitten loppui.

Mutta itse coni.


Perjantaina heti alkuun pääsin höpöttelemään uskonnosta ja sen luomisesti peleihin. Ja kuten aina, se on hyvin vaarallinen aihe. Vähän tuli keskusteluita aiheesta ja useaan otteeseen jouduin poikkaisemaan keskustelut ja jatkamaan aiheesta. Ihmiset kun haluaa antaa mielipiteensä uskonnoista ja usein sättiä saa kristinusko tai joku muu valtauskonto. Meitsi kun ei halua antaa niistä mielipidettää, varsinkaan jos se ei ole aiheena. No, mutta meni ihan mukavasti kuitenkin ja ilmainen coni ansaittu.
Leikin perjantaina ihan vaan random luihuistyttöä. Naureskelin etten ole käyttänyt tyttöjen koulupukua varmaan 10 vuoteen ja tuntuipa hassulta. Mutta oli kiva ja helppo asu. Kuvat nappasin kotoa, koska conissa unohdin koko kuvat.


Lauantai meni hengaillessa ja ihmisiä kohdatessa. Vedettiin Emmin kanssa taas Rumbelleä, eli Mr Gold ja Belle French Oncesta. Löytyipä meille myös Peter Pankin! Oli kivaa törmätä muihin Oncettajiin!





Sunnuntaina oli mahtava sää ja päätimpä olla siksi ulkona koko päivän. Otinkin mukaan koirani ja hän pääsi kokeilemaan cossausta. Oltiin Loki ja Thor. Saga kyllä veti puoleensa paljonkin huomiota ja olihan hän oikein suloisen söpö. Pitää ehkä joku kerta tehdä vähän parempi versio. Tämän asun kun tein edellisenä yönä.

Dipolicon oli kyllä parasta tässä kesässä ja tulen kaipaamaan Dipolia varmaan monta vuotta. Paikkana on täydellinen ollut ja sopivan sivussa kaikesta melskeestä. Ensi vuoden Messuconia odottelen jännityksellä ja kiinnostaa tietää miten se tullaan hoitamaan.

Kiitoksia Dipoli! Mulle olit Ropecon vuosina 2004-2015 <3

Laittelen myöhemmin viikolla shootti kuvia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti