torstai 3. lokakuuta 2013

Paholainen mustissa

Sain upean mahdollisuuden tehdä yhteistyötä kaupan Alphageek kanssa. On muuten unelmien nörttikauppa ja suosittelen kovasti! Pääsin testailemaan heidän maskeeraustavaroitaan ja nyt lähti testiin Woochien sarvet.



Paketti on kätevän kokoinen, jotta siellä voi niitä myös käytön jälkeen säilyttää. Siihen kuului sarvet, liima ja poistoneste. Nesteet jätin käyttämättä, koska olivat kertakäyttöisiä.


Minulla oli jäljellä vielä vanhaa liimaa, joten käytin sitä. Otin myös kiinnitykseen avuksi lateksimaitoa. Sarvet olivat aika ohuet, joten täytin ne varmuuden vuoksi paperilla, jotta pysyisivät paremmin koossa. Jouduin hieman leikkelemään reunoja, koska huomasin että minulla on pieni otsa. 

Värjäsin sarvet mustiksi Grimasin kasvomaalilla ja hieman tasoitin reunoja lateksimaidolla. Sarvissa oli se hyvä, etteivät tuntuneet miltään ja olivat todella helppo käyttää.




Laitoin sarvet säilöön myöhempää käyttöä varten. Mutta voinen niitä suositella muillekin ja ehdottomasti suosittelen käymään katsomassa AlphaGeekin sivustoja. Loistavaa tavaraa, ja ajattelin sieltä muutaman nörttitavaran ostella!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti