torstai 28. elokuuta 2014

Sydän boxiin

Mä tykkään tehdä proppeja. En niinkään niitä vaatteita, vaan askarrella proppeja. Siksipä olen ulkoistanut vaatteiden teon muille ja itse askartelen hassuja asioita.

Traconiin tulevalle Regina Millsille halusin jotain mistä hänet varmasti tunnistaa. Omena oli mukanani Ropeconissa, mutta se ei ollut mielestäni kamalan mielenkiintoinen. Joten päätin että haluan sydämen rasiaan.

Sydämen ostin valmiina Punanaamiosta, koska aika ja hermot ei riittäisi sellaisen tekoon.

Rasian päätin koristella itse.


Ostin ihan plainin lasturasian, koska se oli fiksuin vaihtoehto. Käsittelemätön rasia kun on helpointa muokata.


Ensin maalasin rasian ihan vain vesiväreillä hieman kulutetun ruskeaksi. Näin siitä saa vanhan vaikutelman ja puunsyyt näkyy ihanasti värin läpi.



Dramaattisuutta lisäsin mustalla sisuksella. Tein puolet huovasta ja puolet maalasin. Näin sain laatikkoon vähän enemmän syvyyttä ja ylisuuri sydämeni mahtuu laatikkoon kun se on kiinni. On nimittäin rajoilla saako rasiaa kiinni. 


Rasiaan halusin jotain viittaamaan sarjaan, joten katselin rasiasta kuvia. No niitä rasioita on sitten monta siinä sarjassa, joten otin sen mikä on lähinnä piirroselokuvaa (siis Lumikkia). Käytin kohokuvaan Pop up maalia, joka oli hauska kokemus. Varsinkin kun eka kerros imeytyi täysin puuhun. Joten jouduin tehdä sen kaksi kertaa.


Uunissa olon jälkeen sain kohokuvion nätisti jämähtämään ja pääsin maalaamaan. Kuvat maalasin peittävillä maaleilla (figumaalit), jotta valkoinen ei loistaisi läpi.



Tadaa! Valmis! Näyttää ihan kivalta. Ajattelin vielä laittaa päälle lakkakerroksen, jotta maalit ei lähde tarttumaan sormiin hikoillessa.

Tracon tulee!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti