tiistai 2. syyskuuta 2014

Auroriopisto

Kävin viikonloppuna larppaamassa yhtä rakkainta pelisarjaa tällä hetkellä. Kyseessä siis Auroriopisto. Tämä pelisarja on alkanut jo vuonna 2005, joten siihen maailmaan on ehtynyt jo todella hyvin tutustua ja syventyä. Se siis sijoittuu Harry Potter maailman Auroriopistoon 1970-80-luvulle, juuri ennen Voldemortin valtaan nousua.

Itse en ole ihan kaikissa peleissä ollut. Ensimmäisessä ja sitten sen jälkeen muutamassa. Vuodesta 2011 sitten sain sellaisen hahmon luotua, että olen pysynyt mukana aktiivisesti. Ja kun on samalla hahmolla pelannut jo kolme vuotta, niin ehtii kyllä kiintyä, niin hahmoon kuin pelimaailmaan. Nyt vaihdoin uuteen hahmoon jota olen nyt tämän kesän kahdessa pelissä pelannut.

Opisto on myös sellainen peli, josta tulee todella huonosti otettua kuvia. Johtuen siitä, että pelit kestävät usein monta päivää. Parhaimmillaan viikon. Tässä pelissä päätin ottaa hahmoista kuvat (koska pelipaikalle oli ilmestynyt peilit), joten harvinaista herkkua teille.


Ensimmäinen kuva on Nixie Sanfossosta, nykyään naimisissa (en muista ottiko sukunimeä O'Burton). Käväisin sillä pelaamassa muutaman tunnin, ja oli loistavaa, koska tämä oli se hahmo jolla olen 3 vuotta pelannut. Oli ihanaa päästä pelaamaan vanhoja kontakteja. Kyseessä on siis puoliveela, joka toimi koulun kuraattorina. Rakastaa kaikkia (miehiä enimmäkseen), on kiva kivoille ja todella sinisilmäinen. Rakastan hahmoa todella paljon, mutta nyt taisin sitä viimeisen kerran pelata. Hieman haikeaa, mutta tätä se larppaus on.


Sitten esittelyssä uusi hahmoni. Siis on todella vaikeaa pelata kahta niin erilaista hahmoa. Arwen Williams on olentometsästäjä, joka ei oikeastaan pidä kenestäkään. On v*ttupää kaikille, mutta jos tyyppi osoittautuu ihan siedettäväksi, niin sitten on ihan ok. Ampuu ensin ja kyselee sitten. Opettaa pimeyden voimilta suojautumista, ja keskittyy enimmäkseen olentoihin ja niiden listimiseen. Kesän ensimmäisessä pelissä mukanani oli koirani, joka toimi Arwenin uutena lemmikkinä.


Auroriopisto. Sitä ei voi olla rakastamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti