torstai 1. tammikuuta 2015

Ensi vuodelle

Päästiinhän sitä vuodelle 2015. Huh. Ja voin sanoa että cossien puolesta tulee jotain eeppistä. Olen ihan innoissani.


Yukicon on ihan nurkan takana ja sitä varten olen kasannut nuoren Severus cossin. Uudet binderini lähti vaihtoon ja niitä ei ole vielä kuulunut takaisin, että katsoo kuinka rintava Severus tulee olemaan. 


Seuraavaksi on Frostbite. Sinne raahaan Lokin univormun ja vähän sinistä ihomaalia. Eli tarjolla FrostLoki. Tästä tulee haasteellinen, koska maskeeraus tulee viemään aikaa ja haluan sen onnistuvan hyvin. Pitää treenata muutaman kerran vielä ennen conia.


Yksi treeni jo takana reilun vuoden takaa.


Alunperinhän nuoren Severuksen piti tulla Frostiin, mutta sitten näin Agents of SHIELDin jakson. Ja koska kaapissa on valmiina natsiunivormu, niin päätimpä modata sitä HYDRA sopivaksi. Aikas helppoa, ja tulee hyvin univormupainotteinen Frosti.

Yhden päivän olen varmaan vaan ihan itsenäni. En ainakaan tule tekemään mitään turhan vaativaa.

Sitten vielä conittomat suunnitelmat, mutta 90 % tulossa.


Mr Gold Once Upon a Timestä. Olen alusta alkaen rakastanut hahmoa ja nyt päätin että hän tulee johonkin coniin. Sain jopa itselleni Bellen mukaan, niin voidaan sitten söpöillä koko coni. Helppo, mutta kiva cossi.


Kaverini tekee minulle koulutyönä Lokin jakkua. Ja kun se valmistuu, niin se pääsee sitten ulos johonkin coniin. En mahta odottaa, koska en tykännyt ekasta versiostani Stuttgartin Lokista. Tästä tulee parempi.

Sitten vielä hieman epävarma riippuen ompelutaidoistani ja hermoistani ja se aikakin vielä.



Ja Oncea taas ja melkein sama hahmo. Eli Rumpelstiltskin. Krokotiilinnahkatakkia en todellakaan lähde tekemään, mutta liivin vielä voisin yrittää. Ja taas nahkahousuinen cossi. Kuumuus, ystäväni. Mutta maskeeraushaasteena ihan pakollinen ja upea. Sitä paitsi mulla on asunnossani rukki, joten saan aika eeppisiä kuviakin.

Muitakin suunnitelmia on tokitoki, mutta koska niistä ei varmaan kaikki tule kuitenkaan onnistumaan, niin tässä nyt ne varmimmat. Nahkahousuja ja kusipäitä. Kuulostaa oikein hyviltä cosseilta uusien ystävien saamiseen.







2 kommenttia:

  1. Uuuu Gold/Rumple!! <3

    "Nahkahousuja ja kusipäitä" hajosinko edes : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että joku tykkää Rumpelista ;D Se on ollut haave siitä lähtien kun ekan kauden näin. Ja teemani ensi vuodelle on kyllä hyvin kuvaava

      Poista