lauantai 13. heinäkuuta 2013

Enkeliproppeja

Ajattelin että on tosi helppoa vaan vääntää propit valmiisiin cosseihin. Hah, kuinka väärässä olinkaan.

Traconiin siis tarkoitus tehdä Supernaturalin enkelicossit. Ystäväiseni on ainakin alustavasti luvannut tulla kaveriksi. Ja minä lupasin tehdä propit, koska vaatteet nyt löytyy kaapista (musta puku).


Tätä lähdettiin tekemään (HUOM SIIS TÄMÄ EI OLE SE MINKÄ TEIN)


Kavereiden vihjeiden avulla lähdin tekemään enkeliasetta puukepin, askartelumassan ja alumiinifolion kanssa.


Vuorasin kepin foliolla ja tein terävän osan pelkästä foliosta. Jälkikäteen olisi kannattanut laittaa sinne myös rautalankaa, jonka laitan varmaan versioon kaksi, jonka teen kaverille. 




Sitten leikkimään Fimolla. Pakkauksessa ei tietenkään ollut mitään ohjeita kuinka ton kanssa tulisi toimia, joten googlen avulla pääsin eteenpäin. Massa tuli ensin lämmittää kädessä ja vaivata joustavaksi.


Sitten kaulimen kanssa tein siitä pitkiä ja ohuita suikaleita. Itse tein sen leivinpaperin sisällä jotta en olisi kaikkialle sotkenut massaa.


Sitten kerros kerrokselta muotoilin asetta. Tässä vaiheessa tajusin että ohut pää ei välttämättä pysy hyvin kasassa ilman jykevämpää tukea. Mutta koska ei ollut käytössä nyt rautalankaa, niin päätin kokeilla miten käy. 


Kärki tuotti päänvaivaa ja totesin lopulta vain modata sitä hieman sopivammaksi mun taitoihin. 


Mötikkä uuniin.





Aikas jännähän siitä tuli. Puuttuu vielä hiominen ja kromimaali. Siitä myöhemmin lisää.

3 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä ^^ Mielenkiintoista, en ole koskaan ajatellut käyttää foliota hyväksi! Kiitos siis vinkistä.
    Olen varmaan vähän tumpelo, mutta jos olisit laittanut rautalangan sinne sisään, miten uuni olsii siihen reagoinut vai reagoisiko mitenkään?
    ~dessu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. En tajunnut tota uunin vaikutusta rautalankaan. Että ehkä on hyvä että en laittanut sitä sinne :D Ei sitä aina jaksa ajatella.

      Poista
    2. En itsekään ole varma asiasta. Periaatteessa, ei kai sen pitäisi mitenkään reagoida? Rautaahan se on. Toisaalta mietin, että kuumeneeko se siellä jotenkin, mikä vaikuttaa fimon kovettumiseen yms. Tuli vain jotenkin mieleen. Ainakin sitä pitää vahtia, jos jotain alkaa tapahtua.
      ~ dessu

      Poista