perjantai 19. heinäkuuta 2013

Mieheksi meikin avulla.

Olipa puhetta että laitan mieheksi muuttumisleikin tänne. Eli tässä tutorial kuinka pienellä saa kasvot edes vähän miehisemmäksi cosseja/larppeja varten.

Ensinnä tulee muistaa, että vaatii harjoittelua ja kärsivällisyyttä tämän homman kanssa. Jokaisella on myös oma tyylinsä. Joidenkin on helpompi maskeerata itsensä ja toisella taas kasa maskia ei muuta piirteitä yhtään toivottuun suuntaan. Viereen on hyvä ottaa kuva miehestä ja lähteä kuvasta tarkastelemaan miten piirteet eroaa omasta naamasta.


Lähdetään liikkeelle tavaroista. Itse pärjään tuollaisella varustuksella. Vähempikin riittäisi, tai joskus tarvitsen muutaman tuotteen lisää. Tuosta puuttuu nyt meikkivoide, mutta se on perustavaraa.


Luomiväreillä teen varjostukset ja ikääntymisen merkit. Tuossa on nyt kolme eri vahvuutta. Mustaa käytän vähiten, sillä se on turhan vahva. Vaalean ruskeat ja harmaat ovat parhaat.


Vaikka nyt meikataan mieheksi, niin pohjustus on tärkeää. Muistakaa laittaa hyvä pohja meikille, jotta se ei sotkeennu ja tarttuu paremmin. Tuossa on myö kulmakynät jolla on hyvä paksuntaa kulmat. Grimasin mustaa kasvoväriä käytän sänkisienen kanssa.


Tuossa on partakreppiä, jolla saa tehtyä parran ja kiinnitämiseen iholiimaa. Kuvassa on myös sänkisieni.


Tässä olisi tuo tyhjä taulu jota lähdetään muokkaamaan. Minulla on tuossa jo meikkipohja. (ja kaunis hikinauha pitämässä tukkaa pois tieltä)



Pohjustan vaalealla silmäluomet


Otan astetta tummemman jolla sitten hieman tummennan silmänalusia ja tummaan myös silmien sisäkulmia. Muistakaa häivyttää hyvin, jotta ei jää tummia selkeitä viiruja.


En tiedä miksi noita koloja kutsutaan, mutta niitä on myös hyvä tummentaa. Miehillä näkyy elämisen merkit paremmin ja selkeämmin, joten piirteitä joita naiset yrittää peittää tulisi nyt tuoda esille. Hymyilkää, laittakaa pienet viirut, jotka sitten häivytätte.


Partaa varten voi tummentaa myös leukaa hieman



Jotain tälläistä pitäisi peilistä näkyä nyt. Kaunista, eikö?


Sitten siirrytään takaisin silmiin. Tummennetaan silmien sisäkulmia kohti kulmakarvoja. Nyt on lupa käyttää mustaa, kunhan vain häivyttää. Sitten käteen kulmakynä jolla tuuhennetaan. Itse teen niin, että käytän kynää reilusti sisäreunassa, jossa pensselin avulla lähden häivyttämään. Kun pensselissä on väriä, niin sillä saa siististi piirrettyä lisäkarvoja yläosiin kulmakarvoja. Tuuhentaa ei kannata niinkään alapuolelle, vaan otsan puolelta. Siellä on tilaa.



 Kuvassa toinen kulma laitettuna



Sitten vielä voi kaventaa poskia viiruilla poskiin. Nämä nyt tulevat niihin kohtiin johon laitetaan aurinkopuuteria, tai poskipunan alle. Kun ilmaiset posket lommolleen, niin niihin koloihin vain viirut jotka häivytät.



Sitten siihen jännään osioon, eli sänkiä ja vähän partaa. Tällä kertaa ajattelin enemmän käyttää sänkisientä pulisonkeihin ja tehdä pienen pukinparran. Tässä valokuvat ovat avuksi. Katsotaan miten miehille kasvaa tuota naamakarvaa. Sen avulla on helppo asetella mieleisensä ilman että näyttää aivan luonnottomalta.



Grimasin liima oli taas liimautunut kiinni. Tässä niksi. Lämmittäkää liimaa kuuman veden alla, niin korkki aukeaa sitten helposti. Partaa tehdessä kannattaa olla hermot kylmät. Partakrepistä kannattaa leikata pieniä paloja, sillä niitä on helpompi hallita. Liimaa kannattaa laittaa niin partaan kuin kohtaan mihin olet sitä laittamassa naamassasi. Siisti saksilla..






No? Onko kuumaa kamaa? Ehkäpä voisi myös vaihtaa vähän tota muuta hapistusta.

Takki H&M ja muokkaukset by minä
Kauluspaita Lindex
Liivi H&M men
kraka kirpputori
housut Ellos
Kengät Varusteleka
Kitara oma   



Nyt on teidän vuoronne! Kertokaa oliko neuvoista mitään hyötyä ja omia vinkkejänne.

4 kommenttia:

  1. Heippa Taru! Piti nyt tulla kertomaan että tää blogi on viihdyttävä, keep up the good work! Tää maskeerausjuttu oli mun mielestä tosi hyödyllinen, itse kun usein joutuu taistelemaan mieheksi naamioitumisen kanssa (eikä netistä ainakaan liikaa vastaavia ohjeita löydy). Kiitos tästä! Lisäisin tohon ohjeeseen että pieni tummennus nenävarren molemmin puolin ja ohimoissa tekee ainakin omalla naamalle paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, jatkan hyvän tekoa blongin kautta.
      Ja tuo vinkki on hyödyllinen, mutta kun tiesin laittavani peruukin, niin silloin en noita ohimotummennuksia tajunnut mainita. Mutta hyvä että huomasit :D

      Poista
  2. Aivan mahtavaa, että löytyi viimeinkin kirjoitus suomeksi siitä, miten kannattaa taiteilla itselleen tekoparta. Enkunkielissä ei ole ongelmana kuin se, että vastaavia tarvikkeita ei täältäpäin saa. Kiitos todella paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä. Pitäisi varmaan jossain vaiheessa vähän päivitellä, mutta kyllä tolla tekniikalla edelleen maskit teen.

      Poista