keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Vähän lisää suunnitelmia tälle vuodelle

Sain tossa muutama päivä sitten hirveän innon cossata jotain Disney prinsessaa. Disney kun on suuri osa mun lapsuutta ja en ole ikinä saanut olla prinsessa. Olen kokeillut Helinän, Irvikissan, Scarin ja Pahattaren



Nyt haluan olla prinsessa. Päätin siis tehdä pientä kyselyä kavereiltani että mikä prinsessa olisi minulle sopiva ja mitä haluisivat nähdä. Tuloksena



Kummatkin yllättivät minut. Lumikki tuli ensimmäisenä, mutta sitten Jasmine sai enemmän kannatusta. Ja koska Jasmine on aika helppo toteuttaa (mun pitää vaan laittaa tekorusketusta, koska ihonvärini on Lumikki tasoa), niin ajattelin voisin sen johonkin kesäconiin toteuttaa. Jasmine on kyllä ehdoton suosikkiprinsessani, joten jos sitä ehdotetaan, niin mielellään teen. Huoleni on vaan napapaita, joita karsastan. Mutta onneksi itämainen tanssi jatkuu, niin vatsanseudun lihakset tulee kuntoon.
 Lumikki voisi olla sitten loppuvuoden coniin, tai ensi vuodelle. Rakastan Lumikin siroutta ja suloisuutta. Voisin vain laulella (koska tietenkin laulan, koska Disney) ja yrittää olla viaton.
 Yksi mikä itseäni houkuttaisi olisi


Arielin ihmismuoto. Voisin olla mykkä koko conin! Ja tuo on helppo myös toteuttaa. Rakastaisin saada kunnon pitkän punaisen peruukin, joten tuo voisi olla sellainen minkä saisin tälle vuodelle.

Naureskelin että tämä vuosi siis painottuu Lokiin ja prinsessoihin. Kaveri ehdotti että teen prinsessa Lokin ja otin haasteen vastaan. Katsotaan mitä keksin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti