sunnuntai 19. tammikuuta 2014

WIP Lokin valtikka osa 2

Kamerani päätti kadottaa muutaman työvaiheen kuvan. Olen pahoillani tästä. Mutta kuitenkin voinen selostaa.
Kun ronko oli valmis, niin tein sitten toisen osan siihen. Pahviputken jämäpalasta tuli se toinen osa. Hieman vinoon liimaalla toimi todella hyvin runkona ilman päällystämistä. Sitten päälle vaan softiksesta tehdyt levyn palaset. En vielä tiedä mikä olisi se tapa jolla estäisi softiksen ryppyyntymisen, mutta muuten olen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Ostin Tiimarin loppuunmyynnistä spraymaalia, jolla päällystin koko rungon. Tuli tasainen pinta ja aikaa kului huomattavasti vähemmän, kuin olisin koko homman tehnyt pensselillä.





Maalattu versio. Laitoin neljä kerrosta maalia, jotta softis ei loista läpi. Koirakin pääsi mukaan vikaan kuvaan.

Sitten oli vuorossa yksityiskohtien maalaus. Ostin figumaaleja, kultaista ja mustaa. Ehdottomasti ostan niitä vastaisuudessakin, koska jälki on todella hyvää. Kuivamaalasin kummallakin pinnalle, jotta tulisi vaikutelma vanhemmasta aseesta.



Sinisen valon kanssa mietin pitkään mitä teen. Olin jo ostamassa ledvaloa, jonka olisin asentanut sisälle lamppuun tms, mutta totesin että coni ystävällisintä on käyttää styroksipalloa, jonka maalasin. Siihen tuli hyvä hohde pintaan, joten näyttää ihan lasilta.







Nyt sitten terän tekoon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti