tiistai 23. syyskuuta 2014

Tracon päivä 2

Traconin päivä kaksi olikin hieman viileämpi ja tietenkin mulla oli vähemmän vaatetta päällä. Toisaalta ei tullut liian kylmä kuin vasta loppupäivästä. Sunnuntai meni Regina Mills cossissa. Siis Once Upon a Timen Evil Queen. Ihan lempparihahmoni sarjassa. Joskus olisi haaveena tehdä Evil Queen cossi, mutta taidot ei riitä. Ehkä saan sen taas kaverille delekoitua.


Oli kivaa olla pukeutuneena tyylikkäästi ja hämmästyin mun animetukasta. Se näytti ihan peruukilta, vaikka oli oma tukka. Toisaalta kerrankin tukka pysyi kampauksessaan koko päivän.


Puku oli kasattu omasta kaapista. Mulla oli sopivat Regina vaatteet. Oikeastaan tuli valinnan vaikeus. Mutta päätin pysyä simppelinä ja siinä perusmallissa.


Kuten oikein arvelin, niin tätä hahmoa ei tunnettu kamalasti. Muutama tunnisti vinkkien jälkeen ja se oli ihan kivaa. Boxia oli kiva kannella ja kyllä sain muutaman järkyttyneen katseen kun näkivät laatikon sisään.


Sunnuntaina hengasin ulkona ihmisten kanssa. Käytiin taas kaverin kanssa kuvailemassa ympäri aluetta ja saatiin todella kivoja kuvia. Ilma kyllä suosi photoshootteja. Ainut ongelma oli kenkäni, jotka lensivät roskiin päivän loputtua (etsinnässä siis uudet mustat avokkaat...). Ehdottomasti teen uuden Regina cossin taas jossain vaiheessa. Ehkä jakullinen seuraavalla kerralla.

Tracon oli tänä vuonna teemaltaan "Näe kavereita ja pidä kivaa". Ensi vuonna voisin enemmän viettää aikaa sisällä ja oikeasti katella että pääsen sinne ohjelmiin mihin haluan. Mutta ehdottomasti Tracon on cosplayn kannalta paras con. Tykkään vaan Tamperetalosta ja pukujen määrä oli huima. Suurin iloisuuden aihe oli miesten määrä cossien parissa. Musta oli paljon enemmän cossaavia miehiä. Ja oli ihanaa nähdä perheellisiä/vanhempaa porukkaa siellä. Tykkäsin kovin, että koko perhe oli päässyt mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti