maanantai 8. syyskuuta 2014

Viikko coniin?! What to do?!

Olen huomannut että usein kysellään kuinka immeiset valmistautuu conin lähestyessä ja mitä ihmettä silloin tulisi tehdä?! Tässä miten mä valmistaudun lähestyvään coniin. Huom. Näin mä valmistaudun. Jotkut tekee toisin. That's life.


Tähän mennessä olen jo tarkistanut että minulla on lippu, kyyti ja majoitus järkättynä. Nykyään kannattaa olla hyvissä ajoin näiden kanssa. Liput ainakin tuntuu loppuvan kesken ja hotellit täyttyy samaa tahtia. Varsinkin jos haluaa majoittua halvalla, niin kannattaa varata heti kun liput on kourassa. Ja aina voi majoittua kaverilla tai sukulaisilla. Ne arvostaa conittajia aina. Ehkä, tai ei. Kyydeissä suosin kimppakyytejä. Junailu on hullun kallista ja seura on aina kivempaa. Sitten voi hypettää koko matkan conia tai koomata matkan takaisin.


Mulla on koko ajan vesikuuri, eli juon vettä tarvittavan määrän vuorokaudessa. Tietty sitä välillä unohtaa nesteytyksen, mutta ennen conia pidän huolta että tulee juotua tarveeksi vettä. Vesi kirkastaa ihoa, kropasta lähtee turvotusta ja olo on hyvä. Myös conin aikana pidän juomapulloa ja yritän juoda (vaikka cossi päällä on usein kammottavaa käydä vessassa.)
Katson myös vähän mitä laitan suuhuni. Jos vetelen viikon suklaata nassuun, niin tiedän sen myös puskevan läpi näppyinä. Joten yritän syödä terveellisesti ja hyvin. Vältän turhaa rasvaa, sokeria ja suolaa. Edelleen pidän teen tätäkin muulloinkin, mutta nyt vaan pidän kunnon kuuria.


Ihon huolto on myös viimeisellä viikolla tarkempaa. Muistan kuoria ihon, kosteuttaa ja ehdottomasti puhdistaa kunnolla. Mikään ei ota päähän kuin iso finni conipäivänä. Ja salainen niksini on myös se, että jumppaan kasvojen ja kaulan lihaksia kunnolla ennen conia. Youtubesta löytyy siihen vinkkejä. Näin saa kasvojen roikkuvat lihakset kuntoon ja ilmekkäämpiä kuvia. Sitä ei ajattelekkaan kuinka paljon lihaksia kasvoissa on.


Jos käytän omaa tukkaa cossissa, niin värit päähän ja ehkä jopa kampaajaa (en kyllä leikkaa tukkaa cossia varten, joten enemmin käytän peruukkia). Värin laitan vajaata viikkoa ennen conia, koska näin väri ehtii tasoittua ja jos tarvitsee korjailla, niin on vielä aikaa.



Sitten saatan hieman kertailla cossaamaani hahmoa. Ehkä katsastaa leffan tai kuvia. Katselen vähän millaisia poseja voisin tehdä. Joskus saatan opetella muutaman maneerin tai lausahduksen hahmolta, jotta saan siihen vähän väriä conissa. Hauskempaa cossata, kun voi elää hahmoa vähän edes. 


Koska usein haluan puvun hyvissä ajoin valmiiksi, niin viimeisellä viikolla tarkastelen että puku on sopiva. Viimeisiä muutoksia silloin enää ja jos tarvii jotain lisätä, niin ehkä teen. Sovitukset on hyvä tehdä tosiaan noin viikkoa ennen, koska hassusti sitä on saattanut saada kesäkiloja tai menettänyt niitä. Viikossa ei kuitenkaan usein saa montaa senttiä itsestään kadotettua tai lisättyä, joten puvun tulisi sopia myös conipäivänä.

Ja coniviikonloppuna pidän hauskaa. Näen kavereita, cossailen, otan kuvia (muista pyytää kuvaaja etukäteen, jotta saat puvusta kivoja kuvia) ja teen conista kivan itselle ja muille. 





2 kommenttia:

  1. Nämä on ihan hyviä vinkkejä :D iteki tossa just mietin et vois vielä asut testata päällä ja treenata meikit vielä kertaalleen. Pakkaamisenki alotan hyvissä ajoin ja lippu on lompakossa ollu jo ainaki viikon että sit on varmasti mukana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin pitää pakata jo torstai-aamuna, koska olenkin sitten töissä siihen asti kunnes coniin lähden. Tai no, käyn nukkumassa välissä, mutta muuten töissä. Pitääs muistaa itsekkin laittaa lippu lompakkoon kohta puoliin!

      Poista